Werving & Selectie: op zoek naar talent?

zwart-wit

Wij maken relevante connecties tussen de juiste personen en de juiste organisaties. Er zijn excellente kandidaten in de markt, maar in deze complexe omgeving is er met slechts enkelen de juiste match voor de strategische richting van jouw organisatie.

Het toch wat meer transactionele en soms ook te vluchtige searchproces maken wij meer persoonlijk door veel begeleiding en advies. Onze persoonlijke en resultaatgerichte werkwijze houdt in dat wij altijd de gevolgen van ons werk monitoren.

Hoe doen we dat?

Wij starten altijd met een uitgebreide kennismaking met onze opdrachtgevers. Dit betekent dat we het DNA van de organisatie onderzoeken, dus kijken naar de cultuur, organisatiewaarden, businessmodel, strategische doelen en missie van het organisatieonderdeel en de organisatie in zijn geheel.

We werken nauw samen met het klantteam, waarbij we helpen om te omschrijven wat jullie zoeken. Wij vinden het belangrijk om de commerciële context goed te definiëren om helder te krijgen welke kandidaat past bij de ambities van de organisatie. Uiteraard kan onze werkwijze aansluiten bij een duurzaam leeftijdsbewust personeelsbeleid.

Op maat gesneden aanpak

In onze optiek gaat werving en selectie niet over het vinden van goede kandidaten. Het gaat om het begrijpen van de behoefte achter de zoektocht en die verbinden aan de ambitie van de kandidaat in de betrokken businessomgeving. Wij zijn gewend om complexe situaties te doorgronden en van daaruit te zorgen voor een op maat gesneden aanpak.

Wat doen wij anders?

  • Wij bekijken de vacature zowel vanuit de opdrachtgever als vanuit de kandidaat: voor beide partijen moet de match toegevoegde waarde bieden.
  • Wij verdiepen ons echt in de organisaties en kandidaten: alleen dan kunnen we een echte match realiseren.
  • Persoonlijk contact is de rode draad: wij gaan door tot de functie naar ieders tevredenheid is ingevuld.
  • Onze taak stopt niet na het plaatsen van de kandidaat: ook na de start blijven we betrokken.

Spreekt onze werkwijze je aan en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij brengen je graag persoonlijk op de hoogte van alle mogelijkheden.