WILLEKE MEIJER

Toegevoegde waarde door jarenlange ervaring

Mijn naam is Willeke Meijer. Ik ben een eigenzinnige professional, een verbinder pur sang. Dankzij jarenlange ervaring in commercieel- en projectmanagement en de arbeidsbemiddeling (uitzenden, recruitment en detacheren), ben ik in staat een optimale bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jouw talent of van jouw organisatie. Door mijn intensieve samenwerking met IVY works, een People Analytics organisatie, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over de krachtige mogelijkheden van een data-driven aanpak van de HR-afdeling. Met passie voor mijn werk weet ik het beste uit mijn klanten en mezelf te halen.

ONZE ROEDEL

De kracht van samenwerking

Ook in onze eigen werkzaamheden is samenwerking van cruciaal belang. Voor diverse opdrachten werken wij samen met een aantal partners. Op deze wijze kunnen we afzonderlijk of gezamenlijk kleinere of omvangrijkere opdrachten aanpakken.

Op dit moment bestaat de wolvenroedel uit:

Wat kenmerkt ons?

Ondernemend en flexibel

Vanuit echte interesse in jou en jouw bedrijf onderhouden wij graag persoonlijk onze contacten. Wij willen je echt leren kennen. Wij denken graag met je mee en geven een op maat gemaakt voorstel over hoe People Analytics kan bijdragen aan jouw organisatie. Door onze ondernemende en flexibele instelling en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat kritisch en vakinhoudelijk naar processen te kijken. Dit betekent dat wij geen standaard oplossingen bieden, maar een op jouw specifieke situatie ontworpen proces. Eerlijk en echt, dat kenmerkt ons.

Onze kernwaarden

De basis van onze samenwerking

  • The Wolfpack Company houdt van echt. Wij werken graag met authentieke mensen en geloven in echt contact met de mensen om ons heen.
  • The Wolfpack Company staat voor verbinding. Het samenwerken met verschillende mensen en het gezamenlijk verder brengen van organisaties en individuen bekrachtigt onderlinge verbondenheid. The Wolfpack Company zorgt actief voor verbinding tussen de mensen met wie we samenwerken. Teamwork is waar we voor staan.
  • The Wolfpack Company leeft door passie & plezier. Door onze creativiteit zijn wij in staat het beste uit jou en jouw bedrijf te halen. Wij houden niet van hit & run- acties, maar zetten ons in voor duurzame relaties.