Wij zorgen voor optimale inzet van de workforce

Voor nu en in de toekomst!

We kunnen jouw resultaten helpen verbeteren door:

  • Advisering over leeftijdsbewust personeelsbeleid
  • Werving en Selectie op HBO-/WO-niveau
  • Training & Coaching
  • Consultancy on Demand

Leeftijdsbewust personeelsbeleid

Is jouw organisatie voorbereid op de ‘braindrain’?

“Talent” is een van de sleutelwoorden in HR-strategieën. Talent wordt vaak alleen verbonden aan jonge mensen, alsof ouderen geen talent meer hebben. Talenten verlies je niet; ook ouderen zitten er vol van. Belangrijk is dat je ze onderkent en de ruimte geeft om te ontwikkelen. Zeker met het oog op de komende uitdagingen op de arbeidsmarkt: vergrijzing en ontgroening.

Lees meer over leeftijdsbewust personeelsbeleid

Werving & Selectie: op zoek naar werk?

Waar krijg jij energie van?

Wie ben jij? Je bent toch veel meer dan een curriculum vitae? Waar krijg jij energie van en waar ligt jouw passie? Wij willen weten wie je echt bent en wat je motiveert. Wij vinden het belangrijk dat jouw kwaliteiten en jouw karakter goed uit de verf komen bij je nieuwe baan. En dat je je onderdeel voelt van de “wolfpack”. Dat zorgt voor plezierig werk.

Lees meer over werving en selectie kandidaat

Werving & Selectie: op zoek naar talent?

Recruitment flexibeler en professioneler?

The Wolfpack Company richt zich bij werving- & selectieopdrachten op talenten vanaf HBO-niveau. Onze expertise ligt op het vlak van Sales, Management en Arbeidsbemiddeling. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals in alle levensfasen.

Het toch wat meer transactionele en soms ook te vluchtige searchproces maken wij meer persoonlijk door meer te investeren in begeleiding en advies. Vanuit interesse in de mens en de organisatie zijn wij in staat de juiste match te realiseren. Dit is waar wij voor staan, als hoeksteen van onze reputatie. Onze persoonlijke en resultaatgerichte werkwijze houdt in dat wij altijd in contact blijven met de opdrachtgever en de kandidaat, ook na een succesvolle afronding van de opdracht.

Lees meer over werving en selectie opdrachtgever

Training & coaching

Betere resultaten en meer werkplezier!

In een dynamische arbeidsmarkt is het van groot belang dat je kennis en vaardigheden op een actueel peil blijven. Zo is het zeer uitdagend om als leidinggevende leiding te geven aan een medewerkers die, bijvoorbeeld gezien hun leeftijd, al in een hele andere levensfase zitten. En hoe houd je zowel oudere als jongere medewerkers actief en betrokken? Nieuwe vormen van leiderschap en management inspireren organisaties, teams en medewerkers. En dat leidt vaak tot betere resultaten en meer werkplezier.

Lees meer over training en coaching

Consultancy on demand

Bespaar op advieskosten!

Consultancykosten kunnen soms aardig in de papieren lopen. Hierdoor ben je wellicht minder geneigd om de benodigde knowhow binnen jouw organisatie te brengen. En dat is zonde, want hierdoor kun je toch net minder scherp in de markt staan. Daarom biedt The Wolfpack Company je een nieuwe mogelijkheid. Onze kennis is nu namelijk ook beschikbaar via Consultancy on Demand: een online dienstverlening.

Lees meer over Consultancy on demand