CONSULTANCY ON DEMAND

Hoe werkt het?

Consultancykosten kunnen soms aardig in de papieren lopen. Hierdoor ben je wellicht minder geneigd om de benodigde knowhow binnen jouw organisatie te brengen. En dat is zonde, want hierdoor kun je toch net minder scherp in de markt staan. Daarom heeft The Wolfpack Company een nieuwe mogelijkheid voor je ontwikkeld. De kennis van The Wolfpack Company is nu namelijk ook beschikbaar via Consultancy on Demand: een online dienstverlening.

Online advies

Laagdrempelig en eenvoudig

Je kan je abonneren op deze online dienstverlening door het sturen van een aanvraag via de e-mail. Orienterende vragen op het gebied van alle diensten die The Wolfpack Company aanbiedt stel je eenvoudig via de e-mail . Je krijgt van ons dan een ontvangstbevestiging. En vervolgens krijg je snel (binnen 3 werkdagen) een helder antwoord op jouw vragen. Je kan maximaal 5 adviezen per maand aanvragen. Vraag naar de Algemene Voorwaarden die voor deze online dienst gelden. Natuurlijk zijn wij je ook graag persoonlijk van dienst voor complexere vraagstukken. Wij maken hiervoor graag een offerte op maat.

MOGELIJKHEDEN

Onze abonnementen

Laagdrempelig: online toegang, snel een antwoord. De kosten zijn daarbij aanzienlijk lager dan de gebruikelijke consultancy diensten.

The Wolfpack Company biedt de volgende mogelijkheden:

  • 6 maanden abonnement
  • 12 maanden abonnement

Voor beide abonnementen hanteren wij gereduceerde vaste tarieven per maand. Dit is voor jou aantrekkelijk, want je komt niet voor financiele verrassingen te staan en je bent verzekerd van een goed antwoord op je vraag. Neem contact met ons op om meer over onze abonnementen te weten te komen.